Tickets

Concerten

Er zijn twee shows per avond. Elke show duurt maximaal 3 uur, met daartussen twee pauzes. Tussen de sets kun je drankjes en festivalsnacks bestellen.

Do 29 okt
Early show – 17.00 uur, deuren open 16.30 uur
Late show – 20:45, deuren open 20:15 uur

Vr 30 okt
Early show – 17:00 deuren open 16:30 uur
Late show – 20:45, deuren open 20:15 uur

Za 31 okt
Early show – 17:00 deuren open 16:30 uur
Late show – 21:15, deuren open 20:45 uur

Zo 1 nov
Early show – 15:00 deuren open 14:30 uur
Late show – 19:00, deuren open 18:30 uur

Tickets

Elk ticket is geldig voor één show. Na de show is de bar in de foyer open. U bent van harte welkom om te blijven, zolang u de corona-maatregelen respecteert. De ticketprijs in het ticketingsysteem is inclusief Euro 1,50 servicekosten.

Support live muziek

De organisatie van Festival Jazz International Rotterdam 2020 was dit jaar een behoorlijke uitdaging. We zijn bijzonder verheugd dat we, mede dankzij onze partners, fondsen en sponsoren, het festival in aangepaste coronaproof setting kunnen presenteren. Fair pay van alle optredende muzikanten is gegarandeerd, en we bieden het publiek een fair price voor een festivalticket. Echter, de publieksaantallen zullen klein zijn en de productiekosten hoog, beide als gevolg van de coronamaatregelen.

Bij aankoop van uw kaartje(s) heeft u de mogelijkheid om een ​​kaartje inclusief een donatiebedrag te kopen, mocht u dat willen. Naast het ondersteunen van wat er óp het podium gebeurt, draagt u ook bij aan al het werk dat achter de schermen verricht wordt. We stellen uw bijdrage bijzonder op prijs.

Corona-maatregelen

Bij aankomst op de festivallocatie zullen we een gezondheidscheck doen en u herinneren aan de corona-maatregelen. Respecteer de afstand van 1,5 meter, tenzij u deel uitmaakt van hetzelfde huishouden. Wij verzoeken u vriendelijk de instructies van onze medewerkers en vrijwilligers over routing, hygiëne en veiligheidsvoorschriften op te volgen en de basisregels van sociale afstand te respecteren. Mocht u ziektesymptomen ervaren zoals koorts, hoesten, vermoeidheid of anderszins, dan verzoeken wij u dit concert niet bij te wonen voor de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen.

Tickets